Ben jij ook een van die levensgenieters, die op een zomerse windstille avond op straat of op de camping een partijtje badminton speelt? Of ben je juist zeer serieus, gedreven en altijd op zoek naar een uitdaging? Wie of wat je ook bent, badminton is zeker ook een sport voor jou. Conditie, techniek, tactiek, souplesse en spierkracht - al deze elementen worden tijdens de speelavonden van BC Olympia Zaltbommel op de proef gesteld. Grenzen worden verlegd, calorieŽn worden verbrand en contacten worden gelegd.

Zoek je een leuke, gezonde, betaalbare, sportieve en gezellige vrijetijdsbesteding voor de maandagavond? Dan ben je van harte welkom bij badmintonclub Olympia. Kom gerust eens langs om geheel vrijblijvend een speelavond bij te wonen. Of je nu vrij wilt spelen, training krijgen van onze trainer of zelfs competitie wilt spelen, het is allemaal mogelijk bij BC Olympia. Zowel voor de jeugd als de senioren zijn er volop mogelijkheden. Hoe, wat, waar en wanneer vind je verder op deze website.

Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact opnemen met onze secretaris, Marius Hebly.

Graag tot gauw!

 
 

Nieuws:

BC Olympia speelt zich in de picture met een 1e en 3e plaats tijdens Waluwetoernooi!

Alle deelnemers van BC Olympia aan het regionale badminton toernooi van BC de Waluwe wisten het podium te halen. Peter Kwestro behaalde de eerste plaats in de heren poule. Brian en Kevin Cruijssen werden derde.

Hieronder de kranten artikelen van dit toernooi: Het Kontakt
De Toren
Het Carillon

Agenda:     

Even terugblikken? Foto's